Nog altijd op zoek naar vrijwilligers

Misschien denk je wel, nou nou, blijven die op zoek naar vrijwilligers? Jazeker! Je kunt er namelijk nooit genoeg van hebben, zeker niet in onze speeltuin! Vooral de winkelbezetting kan veel mensen gebruiken. Tijdens het seizoen (april tot en met september) zijn we geopend op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 13.30u tot 17.30u. Dus als je 1 middag in de week kunt, is dat voor ons al heel fijn!

Daarnaast moeten er ook keuzes gemaakt worden over de speeltuin zelf. Wat moet er worden onderhouden, vervangen, nieuw worden aangeschaft. Hoe loopt het met de evenementsdagen, etc. etc. Allemaal zaken die besproken worden tijdens de bestuursvergaderingen. Heb je interesse om daar ook over mee te beslissen? We komen ongeveer 1x per maand een avond bij elkaar en daarnaast zijn er natuurlijk wat acties waar je tijd aan moet besteden. Maar verder kost het niet zo veel tijd. Op dit moment zijn we concreet op zoek naar een bestuurslid voor het regelen van de evenementen en een secretaris/mediabeheerder. Mag natuurlijk ook in de vrouwelijke vorm! :-)

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen direct contact met je op.