Vrijwilligers

Speeltuin de Kievit wordt volledig gedraaid door gezellige vrijwilligers. Momenteel heeft de speeltuin ongeveer 15 vrijwilligers; en dat is echt te weinig.

Hoe meer vrijwilligers, hoe meer er mogelijk is in de speeltuin, denk aan meer ruimte in het organiseren van evenementen, de openingstijden en dagen. Jij kunt daar aan bijdragen.

De vrijwilligers zijn van alle leeftijden. De activiteiten en tijdsbesteding zijn erg verschillend. We vragen minimaal een halve dag per keer je in te zetten en tenminste zes keer in de zomervakantie mee te draaien. Elke vrijwilliger kan zelf de verdere inzet van dagen en activiteit in overleg met het bestuur bepalen. 

Er zijn diverse teams, te weten:

  • Winkelteam (tevens beheer en evenementen)
  • Klusteam
  • Verhuurteam

Speeltuin de Kievit is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De speeltuin is per slot van rekening van ons allemaal. Het is leuk werk en je komt weer eens op een andere wijze met mensen en kinderen in aanraking. Ook voor de kinderen zelf is het erg bijzonder dat papa/mama of een opa/oma in de Kievit 'werkt'.

Alle vrijwilligers krijgen gratis toegang tot de speeltuin voor het gehele gezin. Verder hebben we door het hele jaar heen diverse activiteiten voor de vrijwilligers.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact op via info@speeltuin-dekievit.nl en richt je tot Marian Smeets, of spreek een van de vrijwilligers aan in de speeltuin.

Ons motto is: Vele handen maken licht werk!

Contact

Speeltuin de Kievit
Kerkstraat 10
5671 GP Nuenen
Tel 040-7802870