Speeltuin

Speeltuin de Kievit bevindt zich in de Kerkstraat in het centrum van Nuenen en wordt volledig gerund door vrijwilligers

Voor de allerkleinsten is er een zandbak, een kleine glijbaan, wipkippen en babyschommels. Voor de grotere kinderen is er een vogelnestschommel, voor de waaghalzen een hele hoge glijbaan en trampolines, voor de sportievelingen zijn er 2 pannaveldjes (voor een heus toernooi!) en nog veel meer. In totaal zijn er 40 speeltoestellen.

De speeltuin beschikt over een 30 cm diep peuterbad. Natuurlijk wordt het water dagelijks getest en voldoet het aan de overheidsnorm.

De speeltuin beschikt over een mindervalide toilet en een baby-verschoontafel. Luiers graag in de luierbak bij toiletten.

Voor de inwendige mens kan ook worden gezorgd. Het assortiment bestaat uit ranja, ijs, chips en snoep voor de kinderen en voor de volwassenen is er frisdrank en sap. Dit is verkrijgbaar bij het paviljoen middenin de speeltuin.

De speeltuin heeft speelregels opgesteld. Hierin zijn ook de covid maatregelen opgenomen. Het betreden van speeltuin de Kievit impliceert automatisch dat je de speelregels en covid maatregelen accepteert.

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent verhuur in seizoen 2021? Klik dan hier

Contact

Speeltuin de Kievit
Kerkstraat 10
5671 GP Nuenen
Tel 040-7802870
(alleen bereikbaar tijdens openingstijden)