Vrijwilligers

Speeltuin de Kievit Nuenen is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De speeltuin is per slot van rekening van ons allemaal. 

Het is leuk werk en je komt weer eens op een andere wijze met mensen en kinderen in aanraking. Ook voor de kinderen zelf is het erg bijzonder dat papa/mama of een opa/oma in de Kievit 'werkt'.

De Speeltuin draait zonder subsidie en alle kosten worden zodoende gedragen vanuit 'kaartverkoop', de winkelverkoop en sponsoren. Onze vrijwilligers ontvangen geen vergoeding, wel gratis toegang tot de speeltuin voor het gehele gezin, 1x per seizoen gratis chalet of lounge huur en koffie/thee/ranja bij bezoek. Top toch?!

  • Winkelteam
We hebben nu ongeveer 20 vrijwilligers van alle leeftijden. Dit is helaas echt te weinig om op een prettige manier het seizoen door te komen. Vooral de vakanties zijn een uitdaging.

Hoe meer vrijwilligers, hoe meer er mogelijk is in de Speeltuin, denk aan meer mogelijkheden in de openingstijden en evenementen. Dat willen we toch allemaal?!

De activiteiten en tijdsbesteding zijn erg verschillend.Tijdens je shift houdt je toezicht, maakt een praatje met de bezoekers, staat achter de kassa van het paviljoen, of beheert de entree tafel. Ook tijdens evenementen kun je meehelpen.

Elke vrijwilliger kan zelf de uiteindelijke ureninzet en activiteit in overleg met het bestuur bepalen. Wel vragen we per keer tenminste een halve dag aanwezigheid en minimaal zes keer inzet tijdens de het seizoen.
  • Zwembad
We zijn op zoek naar 1 vrijwilligers voor de afdeling zwembad (enige kennis van zwembad, pompen etc. is mooi meegenomen).

Alle vrijwilliger krijgen gratis toegang tot de speeltuin voor het gehele gezin. Verder hebben we door het hele jaar heen diverse activiteiten voor de vrijwilligers.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact op via het contactformulier en richt je tot Marian Smeets. Of spreek een van de vrijwilligers aan in de speeltuin.

Ons motto is: Vele handen maken licht werk!

 

Contact

Speeltuin de Kievit
Kerkstraat 10
5671 GP Nuenen
Tel 040-7802870
(alleen bereikbaar tijdens openingstijden)