Vrijwilligers nodig!

We zoeken vrijwilligers om Speeltuin de Kievit draaiende en betaalbaar te houden

Speeltuin de Kievit is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De speeltuin is per slot van rekening van ons allemaal. 

Het is leuk werk en je komt weer eens op een andere wijze met mensen en kinderen in aanraking. Ook voor de kinderen zelf is het erg bijzonder dat papa/mama of een opa/oma in de Kievit 'werkt'.

De Speeltuin draait zonder subsidie en alle kosten worden zodoende gedragen vanuit 'kaartverkoop', de winkel en sponsoren. Onze vrijwilligers ontvangen geen vergoeding, wel gratis toeging tot de speeltuin voor het gehele gezin. We hebben nu ongeveer 15 vrijwilligers van alle leeftijden. Dit is helaas echt te weinig. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer er mogelijk is in de Speeltuin, denk aan meer mogelijkheden in de openingstijden en evenementen. Dat willen we toch allemaal?!

De activiteiten en tijdsbesteding zijn erg verschillend. Elke vrijwilliger kan zelf de uiteindelijke ureninzet en activiteit in overleg met het bestuur bepalen. Wel vragen we per keer tenminste een halve dag aanwezigheid en minimaal zes keer inzet tijdens de zomervakantie. 

Alle vrijwilliger krijgen gratis toegang tot de speeltuin voor het gehele gezin. Verder hebben we door het hele jaar heen diverse activiteiten voor de vrijwilligers.

Er zijn diverse teams, te weten:
  • Winkelteam (tevens, toezicht, beheer en evenementen)
  • Klusteam
  • Verhuurteam
Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact op via info@speeltuin-dekievit.nl en richt je tot Marian Smeets. Of spreek een van de vrijwilligers aan in de speeltuin.

Ons motto is: Vele handen maken licht werk!

Contact

Speeltuin de Kievit
Kerkstraat 10
5671 GP Nuenen
Tel 040-7802870