Voor Scholen

Al vele jaren kunnen basisscholen in de omgeving Nuenen gebruik maken van het afhuren van de speeltuin voor bijvoorbeeld juffendag, schoolreisje of eigen evenementen op momenten dat de speeltuin niet open is voor de overige bezoekers.

Ook dit jaar zijn hier mogelijkheden voor. 

Schoolreisjes

Een schoolreisje organiseren voor de gehele school, waarbij de speeltuin exclusief ter beschikking gesteld wordt voor 1 school? Het kan bij ons.

Je stemt met ons verhuurteam af hoeveel klassen er komen en op welke dag en tijd jullie wensen te komen. Een vrijwilliger van de Kievit zal zorgen dat de speeltuin geopend en gesloten wordt.

Tijdens een schoolreisje kunnen jullie gebruik maken van de loungehoek inclusief de faciliteiten hiervan: koelkast, waterkoker en koffieapparaat. Deze twee laatste worden door de vrijwilliger aangereikt en bij de vrijwilliger weer ingeleverd.  Koffie moet je zelf meenemen.

Wilt u van de facailiteiten gebruik maken, maak dit dan bij je reservering kenbaar. 

Welke dagen mogelijk: ma, di en do

Kosten
€75,00 huur + €15,00 per klas (maximaal 35 kinderen)

Juffen/Meesterdag

Wil je als juf of meester je klas verrassen met een gezellige speelochtend in de Kievit. Je verjaardag bijvoorbeeld vieren? Dit kan!

We bieden ruimte voor maximaal 4 klassen per keer (per moment). Maximaal twee klassen van 1 school. De klas telt maximaal 35 kinderen.

Kosten
€15,00 per klas/groep (max 35 kinderen) 

Welke dagen mogelijk: Enkel mogelijk op wo-ochtend en vr-ochtend tot 12:30 uur


Reservering

Check direct zelf de beschikbaarheid voor schoolreisjes, indien er; 'bezet' staat op dagen dat de kievit niet open is, is er al een schoolreisje geboekt. Neem voor reservering contact op met het verhuurteam via: klik hier.

Contact

Speeltuin de Kievit
Kerkstraat 10
5671 GP Nuenen
Tel 040-7802870