Abonnementen te Nuenen

Bezoek je regelmatig speeltuin de Kievit in Nuenen? Dan is een abonnement een praktische en voordelige overweging. Babies tot 1 jaar zijn gratis.

LET op: er is nog een speeltuin de Kievit in Nederland (in Berkel en Rodenrijs welke NIET verbonden is met deze speeltuin in Nuenen)

Wat houdt een abonnement in?

  • Tijdens de openingstijden toegang tot de speeltuin in Nuenen;
  • Kind-ouder abonnement: toegang is kindgebonden, u als ouder gaat gratis mee naar binnen. Per kaart dus 1 volwassene. Voor een extra volwassene is een losse kaart te koop in het paviljoen van de speeltuin.;
  • Bij een opa en oma abonnement neem je, naast opa en oma zelf, ook maximaal vijf kleinkinderen mee op 1 abonnement;
  • Abonnementen zijn online te bestellen en ontvang je digitaal via de mail. Zo kan het abonnement nooit meer 'kwijtraken';
  • Je bent een trouwe bezoeker, wat zou je ervan vinden om dit seizoen vrijwillger te worden? Vooral tijdens de zomervakantie is onze bezetting enorm krap. Het is leuk werk en je komt weer eens op een andere wijze met mensen en kinderen in aanraking. Ook voor de kinderen zelf is het erg bijzonder dat papa/mama of een opa/oma in de Kievit 'werkt'. Meer weten, klik hier.
Abonnementen bevatten een barcode, deze wordt per bezoek gescand door de vrijwilligers. De code kan maar 1x per dag gescand worden.

We bieden twee soorten abonnementen aan:


1. Kind-Ouder abonnement, vanaf 1 jaar.
  • Gezin met 1 of 2 kinderen: €18,50 per kind
  • Gezin met 3 of meer kinderen: € 17,25 per kind
2. Opa & Oma abonnement

€ 27,50 voor een heel seizoen. Toegang voor Opa en Oma, incl maximaal 5 kleinkinderen. Bij een bezoek van meer dan 5 kleinkinderen tegelijkertijd, € 0,50 per extra kleinkind.

Abonnement kopen >
LET op: er is nog een speeltuin de Kievit in Nederland (in Berkel en Rodenrijs welke NIET verbonden is met deze speeltuin in Nuenen)

Meer informatie over alle prijzen? Ga naar alle prijzen.

Contact

Speeltuin de Kievit
Kerkstraat 10
5671 GP Nuenen
Tel 040-7802870
(alleen bereikbaar tijdens openingstijden)