Prijzen

Ons aanbod
Abonnementen

Bezoekt u regelmatig speeltuin de Kievit? Dan is een abonnement een praktische en voordelige overweging. Met een abonnement heb je:

  • Tijdens de openingstijden toegang tot de speeltuin. 
  • Kind-ouder abonnement: toegang is kindgebonden, u als ouder gaat gratis mee naar binnen. Per kaart dus 1 volwassene. Voor een extra volwassene is een losse kaart te koop in het paviljoen van de speeltuin.
  • Bij een opa en oma abonnement neem je zelfs vijf kleinkinderen mee op 1 abonnement.
  • Abonnementen zijn online te bestellen en ontvang je digitaal via de mail. Zo kan het abonnement nooit meer 'kwijtraken'.
  • Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang tot de speeltuin
Abonnementen bevatten een QRcode, deze wordt per bezoek gescand door de vrijwilligers. De code kan maar 1x per dag gescand worden. 


We bieden twee soorten abonnementen aan: 

1.Kind-Ouder abonnement, vanaf 1 jaar.
Gezin met 1 of 2 kinderen: €18,50 per kind
Gezin met 3 of meer kinderen: € 17,25 per kind

2. Opa & Oma abonnement


€ 27,50 voor een heel seizoen. Toegang voor Opa en Oma, incl maximaal 5 kleinkinderen. Bij een bezoek van meer dan 5 kleinkinderen tegelijkertijd, € 0,50 per extra kleinkind.

Abonnement kopen >

Losse entree 

Het is ook mogelijk te kiezen voor een losse entree bij ieder bezoek in de speeltuin bij het paviljoen. In vergelijking met een abonnement, betaal je per persoon entree (kind of ouder). Kinderen tot 1 jaar hebben vrij toegang tot de speeltuin.
  • Voor en naseizoen:  Per persoon €1,75 halve dag 
  • Schoolvakanties: Per persoon € 2,00 hele dag (zie kalender wanneer deze meivakantie, zomervakantie en hefstvakantie is)

Verhuur

  • Chalet en Lounge
In 2024 is verhuur weer mogelijk. Wil je de lounge hoek of het chalet afhuren voor een klein kinderfeest, dat kan. We werken met een maximaal aan personen per verhuurlocatie omdat voor ons de lounge en het chalet iets 'extra's' is van de speeltuin. 
De speeltuin is gewoon een Nuenense speeltuin en geen feestlocatie. Hiermee bedoelen we dat het houden van een klein, ongedwongen feestje het plezier en bezoek van de overige bezoekers niet mag belemmeren.

Kosten zijn €85,- tijdens openingstijden, en altijd vanaf 13:30 uur.

Klik hier voor de volledige voorwaarden en mogelijkheid tot boeken.

  • Scholen 
Scholen hebben de mogelijkheid voor een schoolreisje, op maandag, dinsdag of vrijdag. Waarin ze de gehele speeltuin exclusief afhuren. Kosten hiervoor zijn €150,- met een max aan 8 klassen.

Klik hier voor de volledige voorwaarden en mogelijkheid tot boeken.

  • Juf/Meester dag of BSO
Voor het vieren van de verjaardag van een juf of meester of een individuele klas die een halve dag (wo ochtend of vr ochtend) komt spelen hebben we juffen en meesterdagen. Kosten zijn €20,00 per klas/groep/BSO (max 35 kinderen) Let op: Maximaal 4 klassen per keer. Max 2 klassen van 1 school.

Klik hier voor de volledige voorwaarden en mogelijkheid tot boeken.

Kinderfeest arrangement

Een heerlijk kinderfeest in Speeltuin de Kievit. Het kinderfeest arrangement is beschikbaar tot een groepsgrootte van max 3 volwassene en maximaal 10 kinderen. We reserveren voor jullie twee picknicktafels en voor eten en drinken wordt gezorgd. Het meenemen van eigen tafelkleed en versieringen is prima!

Klik hier voor de volledige voorwaarden en mogelijkheid tot boeken.

 

Contact

Speeltuin de Kievit
Kerkstraat 10
5671 GP Nuenen
Tel 040-7802870
(alleen bereikbaar tijdens openingstijden)